Franz Ferdinand koncert Brüsszelben 2015-ben

Franz Ferdinand BrusselA Franz Ferdinand 2015-től egy világkörüli turnén vesz részt, melynek során a belga fővárosban Brüsszelben is fellépnek majd.

A Franz Ferdinand egy skót rock együttes, melyet 2002-ben alapitott két jó barát, Alex Kapranos és Bob Hardy a skóciai Glasgowban. Az együttest Alex Kapranos (ének, gitár és billentyűs hangszerek), Nick McCarthy (ritmusgitár, ének és billentyűs hangszerek), Bob Hardy (basszusgitár) és Paul Thomson (dobok és ének) alkotják. Az együttes a pályafutása során négy albumot (Franz Ferdinand 2004, You Could Have It So Much Better 2005, Tonight: Franz Ferdinand 2006 és a Right Thoughts, Right Words, Right Action 2013) adott ki és rengeteg jelölést és két NME díjat is nyert. A Franz Ferdinand legismertebb dalai a Take Me Out, Ulysses, The Dark of the Matinee, The Fallen, No You Girls, Walk Away és a You Could Have It So Much Better.

A Franz Ferdinand 2015. nyarától egy világkörüli turnén fog majd részt venni melynek keretein belül Belgium fővárosában, Brüsszelben is ad koncertet. A Franz Ferdinand koncert Brüsszelben az AB-ben (Ancienne Belgique) lesz majd látható. A koncert 2015. június 24-én lesz majd megrendezve. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

AB
Anspachlaan 110, 1000 Brussel, Belgium

Ha még többet megszeretnél tudni a jegyekről kattints erre a linkre. WorldTicketShop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük