A waterlooi csata kétszáz éves évfordulója

Waterloo2015. júniusában ünnepli a kétszáz éves évforduját a híres, mindenki által ismert waterlooi csata és ebből az alkalomból egy hatalmas átfogó előadás vár minden kedves érdeklődőt Waterlooban a waterlooi csatához köthető történelmi helyszineken.

A waterlooi csata 1815. június 18-án zajlott le és ez mindenképpen az egyik legfontosabb csata volt Anglia történelmében, ezért a waterlooi csata kétszáz éves évfordulójának alkalmából fergeteges előadások várnak mindenkit, ahol a látogatóknak lehetőségük lesz, jobban megismerni a harc körülményeit, fontosabb eseményeit, befolyásoló tényezőit és főbb szereplőit is egyaránt. Az előadások lehetőséget nyújtanak a látogatóknak a történelembe való belelátásra és annak átélésére is. A waterlooi csata előadás több mint 300 ló és több mint 5000 emeber közreműködésével jött létre.

Az első előadás 2015. június 18-án este 10.30-kor kezdődik, a második előadás a rákövetkező nap 2015. június 19-én este 8-as kezdéssel, a harmadik 2015. június 20-án este 8-tól lesz látható, és a negyedik előadás 2015. június 18-tól június 20-ig lesz megtekinthető. Jegyek az előadásokra már kaphatóak.

Waterloo, Belgium

Ha még többet megszeretnél tudni az előadásokról és a jegyekről kattints erre a linkre még több hasznos információért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük