Vásárlás

Egy napi belvárosi séta után az embert az a furcsa érzés fogja el, mintha nem lennének divatáru üzletek Brüsszelben. Ez viszont tévedés, íme néhány trendi hely a vásárláshoz:

Galerie Royales de Saint-Hubert
Ez valószínűleg a legjobb hely egy jó kis pénzköltésre. A Grote Markt közelében található fedett vásárlóutcában minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere, a csokoládétól kezdve a szuvenírekig. Aki divatüzletet keres, látogasson el inkább a Rue Neuve-re.

Rue Neuve
Néhány sarokra a Grote Markt-tól található a Rue Neuve, Brüsszel igazi bevásárlóutcája. A világmárkák, Zara, H&M, C&A mellett szinte minden márka képviselteti magát. A De Brouckere metróállomástól gyalog könnyen megközelíthető, ahol egy finom belga waffel elfogyasztása után újult erővel vághatunk neki a vásárlásnak.

Agora
A Grote Markttól csupán egy sarokra található az Agora, egy bevásárlóközpont, sok kis üzlettel, ahol bőráru, cipő, ruhák, parfüm és egyéb divatáru kapható, lényegesen olcsóbban, mint a drága divatüzletekben.

Waterloolaan
Itt találhatók az igazán előkelő üzletek: Louis Vuitton, Gucci, Hermes, Ralph Lauren, Cartier, Eric Lompard és Armani és sok más egyéb híres márka. A Louise metróállomástól gyalog könnyen elérhető.

Karácsony elött rengeteg karácsonyi piac és kirakodóvásár várja a vásárolni vágyó tömeget, aki karácsony elött jár Brüsszelben, semmiképpen ne hagyja ki a színes forgatagot!

Vásárlás Brüsszelban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük