A brüsszeli repülőtérre és onnan

Brüsszel Repülőtér

A legtöbb nagyobb légitársaság (más néven drága légitársaságok) a brüsszeli repülőtérre utazik (nem Charleroi). Az olyan fapados légitársaságok, mint a WizzAir, a RyanAir és az Easyjet Charleroi-ba repülnek, míg a Lufthansa, a British Airways és így tovább a brüsszeli repülőtérre érkeznek. Ez a repülőtér mindössze 12 kilométerre található Brüsszeltől, így a világ egyik központi repülőtere. Ahogy megérkezik a brüsszeli repülőtérre, számos módon juthat el a városközpontba, és itt talál néhányat közülük.

A brüsszeli repülőtérről vonattal

Van egy vasútállomás a repülőtéren, és a vonatok innen indulnak Belgium több nagyvárosába óránként. Ez ideálissá teszi Brüsszelbe vagy más belgiumi úti célokra történő utazáshoz.

Utazás a brüsszeli repülőtérről taxival.

A terminál előtt taxik várakoznak, amelyek körülbelül 50 euróért viszik a városközpontba. Tisztában kell azonban lennie azzal a ténnyel, hogy engedély nélküli taxik is várakoznak, és a rossz taxiba való belépés miatt többet kell fizetnie. Az alábbi űrlapok kitöltésével előre lefoglalhat reptéri transzfert meghatározott áron a brüsszeli repülőtérről.

Utazás a brüsszeli repülőtérről busszal.

Számos lehetőség létezik azok számára, akik busszal szeretnének utazni a repülőtérről a központba. A 12-es és 21-es busszal az Európai Parlament és a Luxemburg-kert közelében található állomásra utazhat. Ez valószínűleg az egyik legolcsóbb módja a városközpontba jutásnak. További információért látogasson el www.stib.be.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük