Charleroi-ból Brüsszelbe

Charleroi Repülőtér

Egyre több utazó érkezik fapados légitársaságokkal a Brüsszeltől jó távolságra lévő Charleroi repülőtérre. Ez nem egy nagy repülőtér, de szépen működik, és egy darab torta eljutni Brüsszelbe a repülőtérről, legalábbis, ha követi tanácsunkat.

Érkezés után vegye fel csomagjait, sétáljon a terminál külső részéhez, és nézzen jobbra. Itt 30 percenként indul expressz busz a repülőtérről Brüsszelbe. A buszjegy ára személyenként körülbelül 20 euró, és a busz elviszi Önt a Brüsszel központjában található Midi állomásra. A Charleroi-i repülőtérre visszainduló busz ugyanarról a brüsszeli helyről indul, ahová Charleroi-ból Brüsszelbe utazott.

A Midi állomáson metróval bármilyen célállomásra eljuthat Brüsszelben. Ha más belgiumi célállomásra szeretne utazni, akkor ezt is megteheti innen a vasúti rendszer segítségével.

Inkább taxival utazna Charleroi-ból Brüsszelbe?

Lehetőség van privát sofőr foglalására, hogy felvegye Önt Charleroi-ban, majd közvetlenül a brüsszeli szállodájába vagy apartmanjába (vagy Belgium más részébe) vezesse. Szeretné ellenőrizni, hogy mennyibe kerül, és esetleg taxit foglalni? Töltse ki az alábbi űrlapokat, hogy megtudja, mennyibe kerül a transzfer Charleroi és Brüsszel között.

Egy kis tanács:

Tervezzen sok időt a repülőtérre tartó buszos transzferre. A brüsszeli Midi állomás hatalmas, így eltarthat egy ideig, amíg eljut a metrótól arra a helyre, ahonnan a busz indul. Amikor időben induló járatokról, forgalmi késésekről és így tovább, mindig hasznos 30 perccel többet számolni, csak a biztonság kedvéért.

Charleroi Repülőtér

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük