Blog

A waterlooi csata kétszáz éves évfordulója

Waterloo2015. júniusában ünnepli a kétszáz éves évforduját a híres, mindenki által ismert waterlooi csata és ebből az alkalomból egy hatalmas átfogó előadás vár minden kedves érdeklődőt Waterlooban a waterlooi csatához köthető történelmi helyszineken.

A waterlooi csata 1815. június 18-án zajlott le és ez mindenképpen az egyik legfontosabb csata volt Anglia történelmében, ezért a waterlooi csata kétszáz éves évfordulójának alkalmából fergeteges előadások várnak mindenkit, ahol a látogatóknak lehetőségük lesz, jobban megismerni a harc körülményeit, fontosabb eseményeit, befolyásoló tényezőit és főbb szereplőit is egyaránt. Az előadások lehetőséget nyújtanak a látogatóknak a történelembe való belelátásra és annak átélésére is. A waterlooi csata előadás több mint 300 ló és több mint 5000 emeber közreműködésével jött létre.

Az első előadás 2015. június 18-án este 10.30-kor kezdődik, a második előadás a rákövetkező nap 2015. június 19-én este 8-as kezdéssel, a harmadik 2015. június 20-án este 8-tól lesz látható, és a negyedik előadás 2015. június 18-tól június 20-ig lesz megtekinthető. Jegyek az előadásokra már kaphatóak.

Waterloo, Belgium

Ha még többet megszeretnél tudni az előadásokról és a jegyekről kattints erre a linkre még több hasznos információért.

Santana koncert Brüsszelben 2015-ben

SantanaSzuper hír a belga Santana rajongóknak, ugyanis Santana Brüsszelbe is ellátogat majd a turnéja során 2015. nyarán.

Santana egy amerikai-mexikói gitáros és rockzenész, aki még az 1960-as évek végén és az 1970-es évek végén vált igazán hiressé a Santana Blues Band nevű együttesével. Sanatna pályafutása során rengeteg díjat és jelölést zsebelt be, többek között eddig 10 Grammy-díjat és 3 Latin Grammy-díjat is. Santana gyakran dolgozik együtt más zenészekkel és nyitott a zenében az új stílusok felfedezésére is, de zenéjére a legnagyobb hatást egyértelműen a latin kultúra gyakorolt.

Szóval Santana 2015. márciusa óta egy világkörüli turnén vesz részt, melynek első koncertjét még 2015. március 7-én Floridában, Miamiban adta, majd turnéját az Egyesült Államok után Európában fogja folytatni.

Santana a belga fővárosban, Brüsszelben is szinpadra fog majd állni a turné során. A brüsszeli Santana koncert 2015. július 1-én szerdán a Palais 12, Brussels Expóban lesz majd látható. A brüsszeli koncertet megelőző este 2015. június 30-án kedden pedig a holland fővárosban Amszterdamban a Ziggo Dome-ban lesz majd látható. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Palais 12, Brussels Expo WorldTicketShop

Simply Red koncert Antwerpenben 2015-ben

Simply Red AntwerpA Simply Red 2015. őszétől visszatér Európába egy kisebb turnéval, melynek keretein belül az együttes Antwerpenben, Belgiumban is színpadra fog majd állni.

A Simply Red egy angol soul és pop együttes, melyet 1985-ben alapitottak és 2010-ben oszlott fel. Habár az együttes 2010-ben befejezte 25 éves karrierjét 2014-ben egy interjú során bejelentette visszatérését 2015. őszétől az együttes 30. évfordulójának alkalmából. Az együttes 2015-ös felállását így Mick Hucknall, Ian Kirkham, Steve Lewinson, Kenji Suzuki, Kevin Robinson, Dave Clayton és Roman Roth alkotják. Az együttes legismertebb dalai a Sunrise, Stars, The Right Thing, Holding Back the Years, It’s Only Love stb.

Szóval a Simply Red egy európai turnén fog majd részt venni a Big Love Tour 2015-tel és az első koncert Dániában Odenseben 2015. október 20-án lesz majd megtartva. A turnéval az együttes számtalan koncertet fog majd adni Európa több városában is, többek között Antwerpenben, Berlinben, Hamburgban, Rómában, Amszterdamban, Dublinban és Párizsban is.

A Simply Red koncert Antwerpenben 2015. november 18-án a Sportpaleisben lesz majd megrendezve. Az együttes a belgiumi koncert előtti este 2015. november 17-én pedig Párizsban a Zénithben lesz majd látható.

Sportpaleis
Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerp, Belgium

Jegyek: WorldTicketShop

Mark Knopfler koncert Antwerpenben 2015-ben

Mark Knopfler Belgium2015. májusától Mark Knopfler egy világkörüli turnén fog majd részt venni, melynek keretein belül Antwerpenben is színpadra fog majd állni.

Mark Knopfler egy brit dalszövegíró, gitáros és filmzeneszerző is egy személyben. Knopflert a világ leginkább a Dire Straits rock együttes frontemebereként ismerhette meg. Pályafutása során Knopfler 8 filmnek szerezte a zenéjét, többek között A herceg menyasszonyának, Amikor a farok csóválja… filmnek, a Calnak és a Porunk Hősének is.

Knopfler szóló karrierje során 9 albumot dobott a piacra, a legújabbat a Tracker albumot 2015 márciusában. A modern rock történelmében Mark Knopfler az egyik legelismertebb pengető nélkül játszó gitáros, aki számos világhirű zenésszel dolgozott már együtt, többek között Bob Dylannel, Stinggel, Eric Claptonnal stb.

Mark Knopfler 2015. tavaszától egy világkörüli turnén fog részt venni, melynek során számos európai vársonak lesz a vendége, többek között Londonnak, Párizsnak, Amszterdamnak, Antwerpennek, Dublinnak, Zürichnek és Glasgownak is egyaránt.

A Mark Knopfler koncert Antwerpenben 2015. június 5-én pénteken lesz majd megrendezve a Sportpaleis-ben. Az antwerpeni koncert után Knopfler a holldan fővárosban Amszterdamban fog majd koncertezni 2015. június 6-án. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Sportpaleis
Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen, Belgium

Jegyek: WorldTicketShop

Andre Rieu koncert Brüsszelben 2015-ben

Andre Rieu BrusselsAndre Rieu a világhíres holland hegedűművész és karmester 2015. novemberében a belga fővárosban Brüsszelben fog koncertezni a Johann Strauss Orchestrával. Andre Rieu-nak az igazi világhirnevet a Johann Strauss Orchestra 1987-es megalapitása hozta, mellyel a komoly zenét egy népszerű stílussá tette az egész világon.

Az idei brüsszeli Andre Rieu koncert egy szines és meglepetésekkel teli előadás lesz, melyben több mint 60 zenész és számos szólista fog szerepelni. Andre Rieu és a Johann Strauss Orchestra 2015-ben egy teljesen új és lenyügöző előadással vár minden komoly zene rajongót. A koncert repertoárja széles skálán mozog a koncerten a romantikus daloktól kezdve a mindenki által kedvelt keringőig bezárólag mindent megismerhetnek a vendégek.

Andre Rieu a 2015-ös európai turnéja során több nagyobb európai országnak is a vendége lesz, többek között Belgiumnak is. Andre Rieu és a Johann Strauss Orchestra a belga fővárosban, Brüsszelben a Palais 12-ben lesz majd látható. A koncert 2015. november 13-án pénteken lesz majd megrendezve. Külön jó hír a belga rajongóknak, hogy Andre Rieu és az orchestra a belgiumi Hasseltben is szinpadra fog majd állni, 2015. november 21-én szombaton az Ethias Arénában. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Palais 12
Rue des Palais 12, 1030 Schaerbeek, Brüsszel, Belgium

Jegyek: WorldTicketShop