Andre Rieu koncert Brüsszelben 2015-ben

Andre Rieu BrusselsAndre Rieu a világhíres holland hegedűművész és karmester 2015. novemberében a belga fővárosban Brüsszelben fog koncertezni a Johann Strauss Orchestrával. Andre Rieu-nak az igazi világhirnevet a Johann Strauss Orchestra 1987-es megalapitása hozta, mellyel a komoly zenét egy népszerű stílussá tette az egész világon.

Az idei brüsszeli Andre Rieu koncert egy szines és meglepetésekkel teli előadás lesz, melyben több mint 60 zenész és számos szólista fog szerepelni. Andre Rieu és a Johann Strauss Orchestra 2015-ben egy teljesen új és lenyügöző előadással vár minden komoly zene rajongót. A koncert repertoárja széles skálán mozog a koncerten a romantikus daloktól kezdve a mindenki által kedvelt keringőig bezárólag mindent megismerhetnek a vendégek.

Andre Rieu a 2015-ös európai turnéja során több nagyobb európai országnak is a vendége lesz, többek között Belgiumnak is. Andre Rieu és a Johann Strauss Orchestra a belga fővárosban, Brüsszelben a Palais 12-ben lesz majd látható. A koncert 2015. november 13-án pénteken lesz majd megrendezve. Külön jó hír a belga rajongóknak, hogy Andre Rieu és az orchestra a belgiumi Hasseltben is szinpadra fog majd állni, 2015. november 21-én szombaton az Ethias Arénában. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Palais 12
Rue des Palais 12, 1030 Schaerbeek, Brüsszel, Belgium

Jegyek: WorldTicketShop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük