Mark Knopfler koncert Antwerpenben 2015-ben

Mark Knopfler Belgium2015. májusától Mark Knopfler egy világkörüli turnén fog majd részt venni, melynek keretein belül Antwerpenben is színpadra fog majd állni.

Mark Knopfler egy brit dalszövegíró, gitáros és filmzeneszerző is egy személyben. Knopflert a világ leginkább a Dire Straits rock együttes frontemebereként ismerhette meg. Pályafutása során Knopfler 8 filmnek szerezte a zenéjét, többek között A herceg menyasszonyának, Amikor a farok csóválja… filmnek, a Calnak és a Porunk Hősének is.

Knopfler szóló karrierje során 9 albumot dobott a piacra, a legújabbat a Tracker albumot 2015 márciusában. A modern rock történelmében Mark Knopfler az egyik legelismertebb pengető nélkül játszó gitáros, aki számos világhirű zenésszel dolgozott már együtt, többek között Bob Dylannel, Stinggel, Eric Claptonnal stb.

Mark Knopfler 2015. tavaszától egy világkörüli turnén fog részt venni, melynek során számos európai vársonak lesz a vendége, többek között Londonnak, Párizsnak, Amszterdamnak, Antwerpennek, Dublinnak, Zürichnek és Glasgownak is egyaránt.

A Mark Knopfler koncert Antwerpenben 2015. június 5-én pénteken lesz majd megrendezve a Sportpaleis-ben. Az antwerpeni koncert után Knopfler a holldan fővárosban Amszterdamban fog majd koncertezni 2015. június 6-án. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Sportpaleis
Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen, Belgium

Jegyek: WorldTicketShop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük