Robbie Williams koncert Brüsszelben

Grote Markt

Vannak emberek, akiknek sajnos még nem jutott idejük arra, hogy kitalálják, mit szeretnének csinálni idén nyáron. Ha Ön is közéjük tartozik, van egy remek ötletünk az Ön számára!

NATO központ, Európai Bizottság, Európai Tanács, Európai Parlament. Mi a közös ezekben a közintézményekben? A válasz egyszerű: mind Belgium fővárosában, Brüsszelben találhatók. De természetesen nem csak világhírű intézmények vannak ebben a csodás városban, hanem történelmi nevezetességek, mint a Manneken Pis, azaz a híres szobor, a Pisilő Kisfiú, remek kuriózumok, mint a belga waffel finom csokoládészósszal és tejszínhabbal, a jóízű belga sörök és a hangulat, amit Brüsszel utcái árasztanak. Ráadásul azok, akik Brüsszelt választják 2013 nyarán, nemcsak a város szépségét és varázsát kapják, hanem egy fantasztikus koncertben is részük lehet, hiszen Robbie Williams európai koncertjei során ide is ellátogat.

Robbie Williamst nem kell bemutatni. A híres énekes 1974-ben született Angliában Peter és Jan Williams fiaként. A világ a Take That fiúbanda tagjaként ismerhette meg. 1995-ben elhagyta az együttest és szólókarrierbe kezdett. Bár kezdetben rengeteg hullámvölgy volt Williams életében, hiszen nem egyszer járt drog- és alkoholelvonó kúrán, mára úgy tűnik, hogy a fenegyerek lenyugodott. Boldog házasságban él és nemrég megszületett első gyermeke.

Ha Ön is szeretné látni Robbie Williamst élőben, akkor ne hagyja ki az énekes fergeteges koncertjét 2013. augusztus 3-án az Avenue de Marathon 135/2-ben, Brüsszelben. Jó szórakozást!

Robbie Williams Brüsszelben 2013
Jegyek: Viagogo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük