Bob Dylan koncert Brüsszelben

Bob Dylan Brussels 2013

2013. november 10-ét érdemes bevésnie a naptárba mindenkinek, aki rajong a jó zenék iránt.

Nem véletlenül általánosítottam, hiszen Bob Dylan majdhogynem minden zenei műfajban megállja a helyét, és bizony ő érkezik ezen a napon a belga fővárosba. Látogatásának oka pedig nem más, mint hogy bemutassa nekünk szeptemberben megjelent Tempest című új albumát, ami immáron már a zenész 35. stúdiólemeze. Persze biztosra vehetjük, hogy sok régi slágert is hallani fogunk a koncerten, hiszen a zenész immáron több mint 50 éves pályafutása alatt nagyon sok igazi slágerrel örvendeztette meg rajongóit. Hogy mást ne is említsek a Like a Rolling Stone című száma 2004-ben a Rolling Stone magazin Minden idők 500 legjobb dalának listáján, az első helyen szerepelt.

A művész zenei karrierjét még nem Bob Dylan-ként kezdte, a rajongók tudhatják csak, hogy a születési neve Robert Allen Zimmerman, ám 1962 augusztusában elment a New York-i Legfelsőbb Bíróságra, és nevét Robert Dylanre változtatta.
Érdemes időben megtervezni ezt a minden bizonnyal felejthetetlen brüsszeli kirándulást, ugyanis Európa más városaiban a művész akár egymás után három koncertet ad a nagy érdeklődésre való tekintettel, Brüsszelben viszont sajnos csak egyetlen egy napon november 10-én tud fellépni, tehát a jegyek hamar el fognak fogyni. Ne hagyja ki! Jó szórakozást!

Bob Dylan

Bob Dylan Brusszel
Jegyek: Viagogo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük