Santana koncert Brüsszelben 2015-ben

SantanaSzuper hír a belga Santana rajongóknak, ugyanis Santana Brüsszelbe is ellátogat majd a turnéja során 2015. nyarán.

Santana egy amerikai-mexikói gitáros és rockzenész, aki még az 1960-as évek végén és az 1970-es évek végén vált igazán hiressé a Santana Blues Band nevű együttesével. Sanatna pályafutása során rengeteg díjat és jelölést zsebelt be, többek között eddig 10 Grammy-díjat és 3 Latin Grammy-díjat is. Santana gyakran dolgozik együtt más zenészekkel és nyitott a zenében az új stílusok felfedezésére is, de zenéjére a legnagyobb hatást egyértelműen a latin kultúra gyakorolt.

Szóval Santana 2015. márciusa óta egy világkörüli turnén vesz részt, melynek első koncertjét még 2015. március 7-én Floridában, Miamiban adta, majd turnéját az Egyesült Államok után Európában fogja folytatni.

Santana a belga fővárosban, Brüsszelben is szinpadra fog majd állni a turné során. A brüsszeli Santana koncert 2015. július 1-én szerdán a Palais 12, Brussels Expóban lesz majd látható. A brüsszeli koncertet megelőző este 2015. június 30-án kedden pedig a holland fővárosban Amszterdamban a Ziggo Dome-ban lesz majd látható. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Palais 12, Brussels Expo WorldTicketShop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük