Kezdőlap Events - Brüsszel Infó Koncertek Justin Timberlake, Antwerpen
justin timberlake concert

Justin Timberlake, Antwerpen

2024-ben két Justin Timberlake-koncert lesz Belgiumban. Egyikük sem lesz Brüsszelben, ehelyett Antwerpenbe utazhat, ahol augusztus 3-án és augusztus 4-én lép fel a népszerű énekesnő. Ha nem tud ott lenni az antwerpeni koncerteken, de szívesen hallgatná Justin Timberlake-et, akkor augusztusban három amszterdami koncertjén is élőben láthatja.

Justin Timberlake nagyon népszerű színész és énekes. Az áttörést a 20. század végén érte el, és azóta egyre népszerűbbé vált. Egyesek azt mondhatják, hogy lefelé halad, de legnagyobb rajongói másképp gondolják. A közelmúltban rengeteg új dalt készített, amelyeket olyan platformokon hallgathat meg, mint a YouTube és a Spotify, és nagyon népszerű színész. Jelenleg a világban turnézik, első európai koncertje július 26-án Krakkóban lesz.

Szeretnél ott lenni valamelyik antwerpeni Justin Timberlake koncerten? Vagy csak azért marad Brüsszelben, hogy gofrit egyen, belga sört igyon, és élvezze a csokoládéból készült finom tengeri kagylók társaságát? Ez a te döntésed!

Justin Timberlake koncertek Antwerpenben

Helyszín: Sportpaleis, Antwerpen
Időpont: 2024. augusztus 3. és augusztus 4.
Jegyek: viagogo

További klassz programokról, koncertekről, kiállításokról és fesztiválokról bővebben olvashat brüsszeli kalauzunkban. Szeretne többet megtudni Brüsszel legmenőbb és legnépszerűbb látnivalóiról? Vagy információra van szüksége a brüsszeli tömegközlekedésről? Itt mindent megtalál, amire szüksége van.

Dátum

ápr 15 2024
Lejárt!

Idő

8:00 am - 6:00 pm

Helyszín

Sportpaleis Antwerpen
Sportpaleis Antwerpen
Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük