Kezdőlap Events - Brüsszel Infó Koncertek 30 Seconds to Mars koncert Brüsszelben

30 Seconds to Mars koncert Brüsszelben

A közelgő európai turnéján a 30 Seconds to Mars zenekar Brüsszelbe érkezik. A koncert időpontja április 26., és a zenekar egyenesen Amszterdamból érkezik Brüsszelbe, ahol egy nappal korábban lép fel. A koncert helyszíne a Forest National, amely Brüsszel belvárosán kívül található.

Ha azt tervezi, hogy Brüsszelbe repül erre a koncertre, ne felejtsen el néhány extra napot maradni, ami szükséges a város által kínált gyönyörű látnivalók felfedezéséhez. Látogasson el a népszerű Atomiumba, a Mini-Európába, és természetesen 4-5 alkalommal egyen gofrit. Emellett Brüsszelben sok finom tenger gyümölcsei és számos Michelin-csillagos étterem található, így érdemes néhány extra napot igénybe venni.

De mielőtt mindent lefoglalna, vásárolja meg jegyét a koncertre! Először próbálja ki a hivatalos jegyirodákat, de ha az összes jegy elfogyott, akkor közvetlenül a Viagogo-nál vásárolhat jegyeket másoktól.

30 Seconds to Mars koncert Brüsszelben

Dátum: április 26
Helyszín: Forest National

Olyan szállodát keres, ahol megszállhat Brüsszelben? A koncerthelyszín közelében nincsenek szállodák, így sokkal jobb, ha valahol a belvárosban lakunk, majd taxival vagy tömegközlekedéssel utazunk a koncertre, majd utána visszatérünk a belvárosba.

Az alábbiakban láthatja Brüsszel városközpontjának térképét, mindenféle szálláslehetőséggel. Megtekintheti az árbecsléseket is, amelyek sokkal könnyebbé teszik a nem túl drága szállás megtalálását Brüsszelben.

 

Szeretne többet olvasni más brüsszeli programokról, kiállításokról vagy koncertekről? További információkat brüsszeli naptárunkban talál.

Dátum

ápr 26 2024
Lejárt!

Idő

Egész nap

Helyszín

Forest National
Forest National
Av. Victor Rousseau 208, 1190 Forest, Belgium
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük