Sting Brüsszel, 2023

Sting ismét Európában turnézik, és ezúttal ismét Brüsszelbe látogat. Szeretne ott lenni a brüsszeli Sting koncerten? A koncertről és arról, hogy hol lehet jegyet vásárolni az eseményre ebben a cikkben olvashat.

A brüsszeli Sting-koncertet november 25-én rendezik a Forest Nationalban. Körülbelül 8000 ember fér el a helyszínen, és zsúfolásig megtelik, amikor Sting belép a színpadra.

Sting Brüsszel, 2023

Dátum: november 25.
Helyszín: Forest National

Hol vásárolhatok jegyet a koncertre?

Először mindenképpen meg kell próbálnia jegyet vásárolni a hivatalos jegyoldalon. De ha nem sikerült jegyet vásárolnia a jegyek ledobását követő első órákban, akkor valószínűleg nem marad az Ön számára. Mit tehetsz akkor?

A legjobb megoldás valószínűleg a Viagogo meglátogatása. Ez egy olyan weboldal, amelyet jegyek eladására és vásárlására hoztak létre másoktól. Természetesen óvatosnak kell lennie, és a folyamat során használnia kell a szokásos bölcsességet, de ez általában jó hely arra, hogy jegyet vásároljon olyan koncertekre, amelyeken nagyon szeretne részt venni.

Vannak jó hotelek vagy apartmanok a Forest National közelében?

A Forest National egy kicsit délre található Brüsszel belvárosától. Más szóval, nem biztos, hogy ideális, ha Brüsszel belvárosában szeretne élni olyan helyen, ahol azonnal felfedezheti a várost, miután elhagyta a szállását. De ha inkább olcsóbb áron szeretne élni a városközponton kívül, de közel a koncerthelyszínhez, ahol Sting fellép, fontolja meg egy szálloda vagy apartmanok foglalását a Forest National közelében.

Meg kell említenünk, hogy nagyon kevés szálloda található a koncerthelyszín környékén, de ha megpróbál szállást foglalni valahol a belváros és Brüsszel erdőnegyede között, akkor jól kell tennie.

 

Ha megnézed a fenti térképet, látni fogsz egy Erdő nevű területet a térkép alsó közepén. Itt található a Forest National koncerthelyszín. Próbáljon meg találni egy helyet, ahol valahol a városközpont és az erdőterület között élhet.

A Sting-koncerten kívül más rendezvény is van Brüsszelben?

Sok minden történik Belgium fővárosában. Nem írtunk ezekről az eseményekről, de néhány közelgő koncertről, eseményről, kiállításról és sporteseményről olvashat brüsszeli naptárunkban. Ha több alapvető információt szeretne Brüsszel híres látnivalóiról, tevékenységeiről és klassz programjairól, olvassa el brüsszeli útmutatónk különböző cikkeit.

Ki az a Sting? Néhány alapvető információ a művészről!

Sting Gordon Sumner néven született 1951. október 2-án az angliai Wallsendben. Legendás zenész, aki kitörölhetetlen nyomot hagyott a zene világában. Itt vannak Sting karrierjének legnagyobb mérföldkövei és fontos eseményei.

  • A rendőrség kora:

Sting zenei utazása az ikonikus rockzenekar, a The Police megalakulásával kezdődött az 1970-es évek végén. A trió, melynek tagjai Sting énekes és basszusgitáros, Andy Summers gitáros és Stewart Copeland dobos, világszenzációvá váltak olyan slágerekkel, mint a „Roxanne”, az „Every Breath You Take” és a „Message in a Bottle”. A The Police jellegzetes keveréke a punknak, az új hullámnak és a reggae-nek előkészítette a terepet Sting jövőbeli szólókarrierjéhez.

  • Szóló sztárság:

Az 1980-as évek végén Sting szólókarrierbe kezdett, amely tovább erősítette zenei maestro státuszát. Olyan albumok, mint a „The Dream of the Blue Turtles” és a „… A „Nothing Like the Sun” megmutatta Sting sokoldalúságát, zökkenőmentesen ötvözve az olyan műfajokat, mint a jazz, a pop és a világzene. Szólókarrierje olyan időtlen klasszikusokat produkált, mint az „Englishman in New York”, a „Fields of Gold” és a „Shape of My Heart”, bizonyítva, hogy képes mélyen érzelmes és költői dalokat készíteni.

  • Szociális és környezetvédelmi érdekképviselet:

Zenei bátorságán túl Sting következetesen használta platformját társadalmi és környezeti ügyek támogatására. Az aktivizmus iránti elkötelezettsége nyilvánvaló az Amnesty International és a Rainforest Foundation Fund munkájában. Sting szenvedélye a társadalmi igazságosság és a környezeti fenntarthatóság iránt inspiráló példát mutat a fiatalok számára, hogy befolyásukat pozitív változásra használják.

  • A Broadway diadala:

Sting kreatív zsenialitása nem korlátozódik a stúdióra; sikeresen belépett a Broadway világába „Az utolsó hajó” című musicaljével. A hajóépítő közösségben felnövő saját tapasztalataiból ihletet merítve Sting színházi betörése kritikai elismerést kapott, bemutatva képességét, hogy lenyűgöző történeteket meséljen el különböző művészi médiumokon keresztül.

  • Műfajok közötti együttműködések:

Sting együttműködő szelleme látta, hogy különböző műfajú művészekkel dolgozik együtt, átlépve a zenei határokat. Együttműködései az ikonikus „Every Breath You Take”-től P. Diddy-vel a lelkes „Desert Rose”-ig terjednek Cheb Mamival. Ez a hajlandóság új zenei területek felfedezésére bizonyítja Sting kitartó kreativitását és nyitottságát a művészi fejlődésre.


Ha nem tud ott lenni a brüsszeli Sting-koncerten, érdemes ellátogatnia Amszterdam városába, ahol Sting néhány nappal brüsszeli koncertje után fellép.

Dátum

nov 25 2023
Lejárt!

Idő

Egész nap

Helyszín

Forest National
Forest National
Av. Victor Rousseau 208, 1190 Forest, Belgium
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük