Ommegang Fesztivál

Ha Belgiumba látogatsz, és valaki megemlíti az Ommegang Fesztivált, az olyan, mintha egy nagy, történelmi buliról beszélnél, amely Brüsszelben zajlik. Íme egy egyszerű magyarázat, amely segít megérteni, miről is van szó.

Az Ommegang Fesztivál egy különleges esemény, amely Brüsszelben zajlik. Ez nem akármilyen rendszeres fesztivál; Ez egy olyan ünnep, amely életre kelti a történelmet. Képzeld el ezt: divatos, régimódi ruhákba öltözött emberek, amint kilépnek egy mesekönyvből. Ezt fogja látni az Ommegang Fesztiválon. Van egy nagy parádé, ahol a színészek és az előadók a múlt hagyományos jelmezeit viselik. Olyan, mint egy színes történelemóra, amely közvetlenül az utcán zajlik.

Az Ommegang Fesztivál a régmúlt fontos pillanatainak megünnepléséről szól. A felvonulás történeteket mesél királyokról, királynőkről, lovagokról és a történelem más érdekes szereplőiről. Olyan, mintha visszamennénk az időben, és látnánk életre kelni a múltat.

Nem hangzik ez fantasztikus eseménynek? Készen áll arra, hogy megünnepelje az Ommegang Fesztivált Brüsszelben? Az alábbiakban megtalálja az idei esemény időpontjait.

Ommegang Fesztivál 2024

Időpont: július 3. és július 5.
Helyszín: Grote Markt

Szeretnél egy kicsit látni abból, hogy miről szól a fesztivál? Nézze meg alább a korábban megrendezett Ommegang fesztivál előzetesét.

Ez egyike a sok brüsszeli fesztiválnak a nyár folyamán. Szeretne olvasni más brüsszeli eseményekről, fesztiválokról, kiállításokról, koncertekről és eseményekről? Brüsszeli útmutatónkban rengeteg információt talál.

Néhány kép Ommegangból.

Címkék: ,

Dátum

júl 03 - 05 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Grote Markt
Grote Markt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük