Titanic kiállitás 2014

A Titanic kiállítás egy egészen új perspektívából mutatja be a világhírű hajó tragédiáját a közönségnek. A kiállítás Belgiumban kap helyet és a belga utasok életét helyezi előtérbe. A kiállitáson résztvevőknek lehetőségük lesz a 27 belga utas életét, álmait úgy megismerni, ahogyan eddig még soha nem volt látható. Titanic exhibition

A tárlaton a belga és más utasok fennmaradt emlékein keresztül, olyan kérdesekre kaphatsz választ, amiket eddig homály fedett. Ez a legjobb alkalom, hogy a Titanicot és tragédiáját egy teljesen új szemszögből megismerd. A fennmaradt emlékek és az óceán mélyéről felhozott tárgyak, mint a parfümös üvegek, porcelánok, amik a White Star Line emblémáját viselik és más személyes tárgyak a Titanic roncsai közül újra egy utolsó alkalommal életre hívja az elveszett és a balesetet túlélő utasok és a Titanic történetét. A Titanic: The Artifact Exhibition Belgiumban, Brüsszelben van kiállítva. A kiállitás 2014. május 31-én nyitott meg és egészen 2014. november 30-ig várja látogatóit mindennap. Felnőtteknek a belépés 15.90 euró 12 éves kor fölött, az 5 és 12 év közötti gyerekeknek a belépő 12.90 euró, a családi jegy, ami két felnőttből és két gyerekből áll 50 euró.

Ha még többet megszeretnél tudni a kiállításról, a múzeumról és a jegyekről látogass el erre az oldalra. Ha nagy Titanic rajongo vagy, erdemes latogatni a Titanic múzeumot Belfastban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük