A Maasmechelen falui vásárlás Brüsszelből

MaasmechelenHa azt tervezed, hogy Brüsszelbe látogatsz pár napra nyaralni és eleged van a városnézésből és valami máshoz lenne kedved, akkor a Maasmechelen Village Shopping Day Trip a megfelelő választás neked. Szakíts egy kis időt, hogy megismerd Belgium leghíresebb vásárlói negyedét.

Ez egy olyan szabadtéri bevásárlóközpont, ahol a legnagyobb világmárkákkal találkozhatsz és több mint 100 különböző bolt közül tudsz választani. A boltok az elöző szezonok ruháit árulják és megtakaríthatsz a ruhai áraiból akár 60%-ot is. Két féle utazás közül választhatsz, az egyik a ‘express option’, ami csak az utazást biztosítja Brüsszelből, vagy akár választhatod az ‘experience optiont’, amiben nem csak az utazás, de egy 50 eurós ajándékkártya és egy 20 euró értékű ebédutalvány is beletartozik. Az idegenvezetővel Brüsszel belvárosában van a találkozó, ahonnan aztán egy busszal elvisznek a Maasmechelen faluba. Az út maga körübelül egy óráig tart.

Ha az ‘express option-ra’ esik a választásod, akkor a megérkezés után szabadon nézelhőthedsz és felfedezheted Maasmechelen kis faluját és a szabadtéri bevásárló központot egyaránt. A programban négy óra szabadon biztosított minden résztvevő számára függetlenül attól, hogy melyikre fizettünk be. A bevásárló központban több mint 100 különböző márkabolt közül tudsz választani, olyan márkák is fellelhetőek, mint a Calvin Klein, a Ted Baker, Marlies Dekkes vagy a Guess. A boltokban, akár 60%-ot is megspórolhatunk a ruhák áraiból. A bevásárlóközpontban van étkező is, kávézokkal és éttermekkel, ha esetleg megéheznél. Ha az experience optiont választod, akkor is négy óra szabadon eltöltött időd van, annyiban különbözik, hogy ebben a csomagban van egy 50 euró értékű ajándékkártya, egy 20 euró értékű ebédutalvány az Ellies Gourmet Burger étterembe és egy VIP kártya.

Ha te is részt vennél egy ilyen programban akkor kattints a következő linkre és foglald le az utad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük