Salon du Chocolat Brüsszelben

A Salon du Chocolat megint megnyitja kaput a belga fővárosban Brüsszelben 2015. február elején. Ez lesz a második alkalom, hogy megint megrendezésre kerül Brüsszelben ez az esemény.

Salon du Chocolat

A Salon du Chocolat a legnagyobb és legismertebb csokoládé rendezvény az egész világon és Brüsszelen kivül olyan nagyvárosokban is megrendezésre kerül már több mint 20 éve, mint New York, Moszkva, London, Zürich, Peking, Sanghaj, Párizs, Tokió stb. A három napos fesztiválon a látogatóknak lehetőségük lesz, hogy a csokoládé különböző formáit és ízeit megismerjék. A Salon du Chocolat Belgium fővárosában, Brüsszelben még 2014-ben került megrendezésre először és több mint 30 ezer embert csábitott a fővárosba a rendezvény idejére az ország minden pontjáról. A Salon du Chocolat egy tökéltes program mindenkinek kis és nagycsaládosoknak is egyaránt. A csoki rendezvény során a számtalan fajta és ízű csokoládén kivül rengeteg változatos és szines program, gyerek rendezvények, előadások, workshopok és különböző előadások várnak mindenkit szeretettel. A három napos Salon du Chocolat egyik fénypontja a híres ‘Chocolate Fashion Show’, ahol különböző csokoládéból készült ruhák lesznek majd bemutatva. Ebben az évben a Salon du Chocolat 2015. február 6-tól egészen február 8-ig vár minden látogatót szeretettel a Brussels Expoban.
Felnőtteknek a jegy a rendezvényre 8.50 euró, gyerekeknek 3 éves kortól 12 éves korig 5 euró és gyerekeknek 3 év alatt ingyenes.

Brussels Expo
Place de Belgique 1, 1020 Bruxelles, Belgium

Ha még többet megszeretnél tudni Brüsszeli programokról kattints erre a linkre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük