2015-ös programok Brüsszelben

Milyen programok várnak 2015-ben Brüsszelben? Ebben a cikkben erre a kérdésre fogunk röviden válaszolni. Brüsszel Belgium fővárosa és az egyik legizgalmasabb és legszinesebb európai városok egyike.
2015-ös programok Brüsszelben
Az év minden szakaszában rengeteg változatos program, különböző kiállitások, fesztiválok és koncertek várnak mindenkit, szóval ebben a cikkben a legjobb programokat fogjuk röviden ismertetni.

A város egyik legvártabb eseménye a ‘Brussels Film Festival’, ami ebben az évben áprilisban lesz majd megrendezve, pontos dátumokat még nem lehet tudni a fesztiválról. A fesztiválon a legújabb filmeken kivül rengeteg filmmel kapcsolatos esemény is vár a látogatókra. A másik igen népszerű fesztivál a város életében az ‘Art Brussels’, ami legfőképpen a fiatal kortárs festők képeire helyezi a hangsúlyt. Ez egy nemzetközi fesztivál, ahol a legtehetségesebb fiatal belga és más külföldi művészek képeit vizsgálhatod meg közelebbről. Az eseményen több mint 60 ország festői vesznek részt. Ebben az évben a fesztivál április 25-től egészen április 27-ig vár minden érdeklődőt. Ha szerted a zenét legfőképpen a jazzt, akkor a ‘Brussels Jazz Marathon’ a legjobb program számodra. A ‘Brussels Jazz Marathon’ a város különböző pontjain lesz megrendezve a kijelölt kávéházaktól kezdve a szórakozóhelyeken át a különböző hotelekig. A maratonon több mint 4000 zenész fog részt venni, az esemény valamikor áprilisban lesz majd megrendezve.

A legnépszerűbb rendezvény a városban kétségtelenül a ‘Belgian Beer Weekend’, ahol több mint 50 különböző nemzetközi és belga sör közül tudsz majd válogatni. A ‘Belgian Beer Weekend’ ebben az évben valamikor szeptemberben lesz majd megtartva, de pontos időpontokat még nem közöltek az eseményről.

Minden év novemberében a karácsony és az ünnepek közeledtével a város különböző pontjain megjelennek a karácsonyi vásárok. Mint minden nagyobb európai városban a vásárok november végétől egészen december végeig vagy január elejéig várnak minden látogatót. 2015-ben is mint minden évben a legjobb koncertek várnak mindenkit Pozsonyban, ebben az évben olyan koncerteken vehetsz részt mint, Hozier, Interpol, Nicki Minaj, One Direction stb.

Ha még többet megszertnél tudni a programokról a városban kattints a következő linkre, ahol még több hasznos információt tudsz olvasni a különböző pozsonyi rendezvényekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük