Winter Wonders Brüsszelben 2014 (Karácsonyi vásár)

Winter Wonderland BrusselsA Winter Wonders idén is tárt karokkal várja látogatóit a karácsonyi időszakban. A Winter Wonders a karácsonyi vásár Brüsszelben, Belgium fővárosában.

A vásár idén November végétől várja a látogatóit egészen a következő év legelejéig. Ez az egyik legismertebb és legnepszerűbb karácsonyi esemény Brüsszelben és minden évben több száz és ezer ember érkezik az ádventi időszakban, hogy megtapasztalják az igazi karácsonyi hangulatot. Minden évben egyre több látogató érkezik a karácsonyi vásárra és a vásár népszerűsége évről évre csak nő. A Winter Wonders az egyik legnépszerűbb és legnagyobb vasárok között van számon tartva Európában. A karácsonyi vásáron az ajándékok beszerzése mellet a látogatóknak lehetőségük lesz a legfinomabb belga sörök és ételek megkostolására is. A karácsonyi vásárról természetesen a legfinomabb és legjobb forralt borok és kolbászok sem hiányozhatnak a kézműves piacokkal együtt.

A Winter Wonders karácsonyi vásáron a karácsonyi ajándékok beszerzese mellett korcsolyázni is tudsz majd és az óriáskerékre is felülhetsz. A karácsonyi vásár Brüsszel belvárosának különböző pontjain a Grand-Placeon, a Palace de la Monnaien és a Marchè aux Poissonson lesz. A Winter Wonders novembert 28-tól egészen következő év, 2015. január 4-ig várja látogatóit.

Ha még több információt megszeretnél tudni egyéb programokról, koncertekról és olyasmikró, kattinson ide.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük